Ekonomia - GRiL - URz
w międzyczasie zrobiłem forum
Zobaczcie jak to wygląda.
www.dourz.pl
Ostatnio edytowany przez elemelek (2010-02-14 20:39:19)
no cóż widzę, że moja koncepcja nie przejdzie
teraz jest tak, że każdy przy rejestracji podaje imię, nazwisko i specjalizację, a potem moderatorzy mogliby zatwierdzać userów.
Poza tym - tak jak mówiłem dzisiaj - istnieje możliwość zamieszczania załączników i nie trzeba byłoby się pitolić z pocztami gdzie wszystko jest wszędzie więc nie ma nigdzie. Byłoby po prostu na forum
Poza tym tamto forum pozwala na znacznie więcej - najważniejsze informacje i terminy egzaminów i zaliczeń byłbyby widoczne od razu po wejściu na forum na samej na stronie głównej. Dla każdej specjalizacji byłyby inne.
Zastanówcie się jeszcze
Ostatnio edytowany przez elemelek (2010-02-15 14:16:01)
Ja bym proponował zrobić regulamin który trzeba zatwierdzić przed rejestracją z przykładowymi punktami typu
- dane / informacje zawarte na forum nie mogą byc wykorzystywane przeciwko jego użytkownikom np. w sprawach cywilnych itp.
- zakładając konto potwierdzasz, że nie jesteś pracownikiem uczelni, wykładowcą itp
- zabronione jest udostępnianie konta innym osobom
-w przypadku złamania któregokolwiek z podpunktów godzisz się na zapłacenie karty do 10tys zł o której wysokości będzie decydować grono administratorów i moderatorów
itp . oczywiście tych punktów powinno być więcej i lepiej sformułowane bo same potwierdzanie nic nowego tak naprawdę nie wniesie.
Ostatnio edytowany przez r3zo (2010-02-15 17:12:35)